Positiescan
Als bedrijven groeien dan loopt de organisatie op een gegeven moment tegen groeigrenzen aan. Dat betekent dat je met meer van hetzelfde niet goed verder kunt groeien. Dat uit zich vaak in een toename van de werkdruk, een toename van fouten, kwaliteit die verminderd, langere levertijden etc. Als je niet oppast kom je in een negatieve spiraal terecht. Om verder te groeien zal de organisatie anders moeten gaan werken en wellicht anders ingericht moeten worden. Vaak betekent dit ook dat de ondernemer anders leiding moet gaan geven en anders moet gaan sturen.

Om te bepalen waar je staat met je bedrijf ontwikkelde Z11made het "Stuur en Resultaat model". Dit betreft de volgende Stuurgebieden binnen je bedrijf.
* Strategie en Beleid,
* Managen van Mensen,
* Managen van Middelen,
* Processen en last but not least
* Leiderschap.

Met onze groeiscan brengen wij in beeld hoe je deze zaken hebt georganiseerd en op welk niveau je organisatie zich bevindt ten opzichte van een grote groep bedrijven die al in kaart zijn gebracht. Op deze basis maken we een analyse van je resultaten op het gebied van Klanten, Medewerkers, Leveranciers, Maatschappij, Besturing en Financieel. Ook krijg je inzicht in hoeverre je bedrijf een lerende organisatie is, je eventueel klaar bent voor ketensamenwerking en wat je moet doen om met je bedrijf verder te kunnen groeien. Wij sluiten af met concrete aanbevelingen voor elk Stuurgebied. Deze vervolgprojecten kun je zelf oppakken of wij helpen je graag daarbij indien gewenst.

Groeiscans voeren wij altijd uit met 2 personen in het kader van kwaliteitsborging en noodzakelijke specialismen.
Wil je meer informatie klik dan 

Quick groeiscan (1 dagdeel): analyse en aanbevelingen op hoofdlijnen € 999,=

Groeiscan (meest gekozen), € 1.999,=

Maatwerk Groeiscan (8 dagdelen), € 3.499,=

Maatwerk is op basis van offerte mogelijk.