Gerald van Kollenburg
Bedrijfseconomie gestudeerd aan de universiteit van Tilburg met als specialisme financiën. Gerald heeft daarnaast een bedrijfskundige en geografische opleiding. Hij is Lean Six Sigma Black Belt for services and industries gecertificeerd, heeft een makelaardij opleiding afgerond bij het NVA en is master Neuro Linguïstisch Programmeren.  

Na zijn studie langjarig ervaring opgedaan in commerciële, organisatorische en financiële rollen. Hij is grondlegger van het COF- systeem en FOCUS- model. Als continu verbeter coach heeft hij dit model efficiënter gemaakt waardoor het inmiddels voor veel bedrijven een goede kapstok is om hun groeistrategie te realiseren.

Hij is gediplomeerd trainer sinds 1987 en al ruim vijftien jaar als adviseur werkzaam bij zowel het MKB als het grootbedrijf.

Bedrijven waarvoor Gerald heeft gewerkt: Ahold, Dommelsch, Heineken, Friesland Campina, ING, Rabobank, Post NL en Van de Valk. Maar zijn hart ligt bij het MKB omdat je daar te maken hebt met de ondernemer zelf. Met respect voor hun creativiteit, vakmanschap en lef dat zij hebben om voor eigen rekening en risico een ideaal te realiseren.

  Remco van Soest
Afgestudeerd aan de TU Delft en aan de Universiteit Leiden. Remco heeft een praktische inslag vanuit een sterk theoretisch kader. Met zijn technische achtergrond is hij praktisch ingesteld en daarnaast ervaren in bedrijfs juridische onderwerpen.

Remco heeft bij verschillende adviesbureaus ervaring opgedaan bij de begeleiding van bedrijven in zwaar weer binnen en buiten Nederland.  Recovery is mooi maar in essentie niets anders dan te laat ingrijpen. Terwijl op tijd bijsturen zoveel eenvoudiger en goedkoper is.

Uiteindelijk is het duidelijk waarom bedrijven niet verder ontwikkelen. In 15% van de gevallen is dat te wijten aan de markt maar meestal is er een andere oorzaak. Deze kennis en ervaring benut Remco om de trainingen van Z11made vorm te geven.

Remco geeft sinds 1998 training op het vlak van bedrijfs analyse, planning, marketing, financiën en insolventie. Groei, vernieuwing en verbetering is zijn drive. Een projectmatige aanpak is zijn kracht, plan je eigen succes.

Naast talloze MKB-bedrijven heeft hij gewerkt voor Ahold, AIB, Bol.com, ECI, Gazelle, Gilde Investment, Nederlandse Huisartsen Vereniging, ACC- Rabo- en ABN AMRO Bank.

Wilbert Moorman
Wilbert heeft 20 jaar ervaring opgedaan in de vlees verwerkende industrie (Vion). Door heel Nederland heeft hij in commerciële en leidinggevende functies invulling gegeven aan zijn levensmotto: life doesn’t get better by chance, it gets better by change! Dit motto leidde in 2005 tot detachering in de bankwereld. Aanvankelijk in loondienst en na een paar jaar als zelfstandige. Deze verandering van omgeving typeert hij als “met afstand de beste stap in mijn zakelijke leven”.

Vanaf 2011 samen met Gerald en Remco actief als opleider. Op basis van hun gezamenlijke drijfveren: niet alleen zijn, overdracht van kennis en ervaring, iets bouwen om trots op te zijn en continu verbeteren.

Een droom, samenwerken, de tucht van de markt, onzekerheid, keuzes maken, actie en doorzettingsvermogen. Aspecten van ondernemen die hem prikkelde de opleiding ‘Master in Business Administration’ te gaan volgen. De afronding van deze studie in 2015 is de inspiratiebron voor trainingen die we via Z11made aanbieden. Toegepaste wetenschap en (levens-) ervaring aanwenden om de koers van MKB-ondernemers aan te scherpen. Van ondernemers voor ondernemers.

  Joop Sprenger, 06-10938715

Joop heeft lang in het bankwezen gewerkt en meer dan 25 jaar in leidinggevende functies. Altijd met een focus op ondernemers. Over zichzelf zegt hij: "Ik sta voor het in contact met de klant bouwen aan structuur en kwaliteit in een organisatie. Ik hou van klanten en dynamiek en turbulente omgevingen. Het hoofd koel houden, overzicht krijgen en houden en gerichte actie ondernemen op de oorzaken van de problemen. Met mij krijg je een praktische en concrete aanpak vanuit een strategische visie op je organisatie. Kwaliteit in je organisatie geeft je mensen ook de mogelijkheid echte klantbeleving te leveren. Dat lukt het beste als de medewerkers ook goed in hun vel zitten en het naar de zin hebben in je organisatie. Blije klanten door blije medewerkers!". 

Zijn ervaring varieert van lijnmanagement, projectmanagement en verandermanagement tot commercieel relatiemanagement. Joop's ambitie is het leveren van de beste kwaliteit in alles wat hij doet. In zijn visie geeft kwaliteit tevreden en blije klanten en een verbetering van de efficiency wat uiteindelijk leidt tot een hoge klanttevredenheid, hogere opbrengsten en lagere kosten. Hij werkt graag in en met teams omdat het zijn ervaring is dat teamwork de beste resultaten geeft. Een belangrijke reden om bij Z11made aan de slag te gaan. 

 Wim van den Broek, 06-53858773

Wim heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool in Eindhoven en vervolgens zijn Nivra algemeen deel afgerond tijdens zijn eerste werkjaren. Daarna heeft hij zijn MBA behaald aan de Webster University omdat hij vanuit zijn visie met een breder gezichtsveld dan alleen financiën met het bedrijfsleven bezig wilde zijn.

In 1983 begonnen met werken voor MKB bedrijven, variërend in grootte van 100 tot 300 fte’s. Wim is als CEO/CFO grotendeels actief geweest in de BtB markt denk daarbij o.a. aan de branches engineering, wholesale, productie en services.

Het bedrijfsleven kenmerkt zich door veel vraagstukken voor de ondernemer die veroorzaakt worden door diverse invloeden, intern en extern. Door de jaren heen heeft Wim vele ondernemersvraagstukken van diverse aard opgelost en ook ervaren hoe het is om als eigen ondernemer te groeien van 50 man naar 300 man personeel.   

Wim gaat graag met een uitdagend vraagstuk van een ondernemer aan de slag en kijkt vervolgens met genoegen terug na een bepaalde tijd om te constateren dat bepaalde zaken ten gunste van het bedrijf veranderd zijn. Dit is ook waar hij zijn werkplezier uit haalt en dus zijn ethiek op richt.

Wim is doortastend, optimistisch, kritisch, praktisch, doordacht, resultaatgericht en beweegt gemakkelijk door een organisatie. Zijn visie is gericht op het samen oppakken van vraagstukken en deze op te lossen. Met de methodieken en groeistrategie producten van Z11made heeft Wim de nodige handvaten tot zijn beschikking.