Voor Z11made staat alles in het teken van de ondernemer en de onderneming. Wij stellen ons netwerk, onze producten en onze kennis ter beschikking. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor de realisatie van uw droom.

Waarom netwerkpartners?
Naast training en begeleiding beschikken wij over een netwerk waarmee vijfennegentig procent van alle (niet product specifieke) vragen kunnen worden beantwoord. We selecteren professionele, ervaren partijen. En regelen prijs en condities waardoor u onze partners met een gerust hart in kunt zetten. Ook zij zetten u als ondernemer en uw onderneming centraal!

U beschikt over onze producten
Vanuit onze kennis en ervaring met ondernemers, beschikken we over hulpmiddelen. Die we via een toolbox ter beschikking stellen. Hiermee kunt u zelf aan de slag. Komt u er even niet uit dan helpen wij u graag.

Onze partners
De advocaten van reijnders gebruiken hun juridische kennis om het pad te effenen naar uw zakelijke succes. Zodat u uw handen vrij houdt om te ondernemen.

Voortdurend veelzijdig verbeteren
U wilt voortdurend verbeteren, wij combineren de frisse blik van de consultant en de daadkracht van de ervaren interim manager met ’s werelds beste verbeterprogramma’s: Total Productive Management, Lean Management en Six Sigma.

Door deze combinatie kennen we de “verbetervalkuilen” en zorgen we (samen met u) voor forse en duurzame verbeteringen. Zoals bij een klant die verbetering van de productiviteit met vijftig procent realiseerde in vier maanden en dat niveau jaren later nog steeds heeft.