Wij zijn Z11made

Wij zijn Z11made, een samenwerkingsverband van ondernemers. Onze samenwerking is ontstaan omdat wij vanuit oprechte interesse ondernemers willen helpen nieuwe inzichten te krijgen en zichzelf en hun bedrijf verder te ontwikkelen. Daarom willen wij ook graag met jou samenwerken.
Z11made houdt zich bezig met de mens, commercie, organisatie en financiën. De vier pijlers van elke organisatie.
Onze methode is gericht op balans tussen deze pijlers. Balans die cruciaal is voor succes, hebben wij ervaren.

Waarom Z11made?
Z11made zegt het al. De ondernemer moet het zelf maken! Wij zijn van mening dat niemand anders dan de ondernemer zijn/haar bedrijfsplan kan maken dat ook echt uitgevoerd gaat worden. De acties die de ondernemer benoemt, zijn de items die leiden tot succes! Het plan is het hulpmiddel om het succes (gestructureerd) te kunnen behalen.

Onze belofte: Actie in uw Zaak, Rust in uw Hoofd!

Maatwerk
De oprichters van Z11Made zijn sinds 1999 actief met groei strategieën voor MKB-ers. Deze kennis en ervaring is gebundeld in een leergang waarbij de ondernemer Het Heft zelf in de Hand Neemt. Omdat niemand beter in staat is uw droom waar te maken dan uzelf. Maar we realiseren ons dat u er vaak alleen voor staat. Daarom bieden we ondersteuning via maatwerk sparring en opleiding.

Voor ondernemers door ondernemers
Onze docenten en sparring partners zijn allen zelf ondernemer en gedegen opgeleid. Ze hebben een grote diversiteit aan ondernemingen leren kennen. Ze zijn gefascineerd door de bedrijvigheid, creativiteit en vakmanschap van het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf.